Ik ben er even niet. Nu ja, het is te zeggen. Ik ben er nog steeds natuurlijk. Ik besta. Ik leef, meer misschien zelfs dan in de tijd die hieraan voorafging. Maar ik ben er nu dus even niet voor jou. Niet beschikbaar. Toch niet onmiddellijk. Momenteel ben ik druk bezig met uitdokteren hoeveel zomerbries er in mijn zongebleekte haren past. Hoeveel zandkorrels tussen mijn tenen, hoeveel koele wijn in grote glazen. Ik buig me over het vraagstuk hoeveel zonnestralen ik kan vangen tot in de kieren van mijn lichaam. Ik ben er dus wel, helemaal en zonovergoten. Maar niet hier.

4 Reacties

 1. Zelden werd mijn glimlacht zo breed als na het lezen van dit... Ik wens je alvast een pak zomer.
  • Petra Thomas
   Dank je wel, Geertrui! De zomer valt momenteel gelukkig met bakken uit de hemel :-) Ook voor jou een fijne tijd gewenst!
 2. Heel gepast op dit moment en toch ook erg alomvattend! Ik werd er stante pede vrolijk van, en ga me ook in die modus zetten 😉 !
  • Petra Thomas
   Dank je wel, Mattias :-) En nog een vrolijke zomer!