Sinds 19 januari 2016 publiceerde ik 217 keer 101 woorden. (Voor wie van cijfers houdt, dat zijn 21 917 woorden :-))

Na 7 jaar verdwijnt de naam 'niemen(d)alletjes'. De teksten transformeren in ‘stukjes van mensen’.  

Stukjes van mensen zijn stukjes van 101 woorden over het menselijke in mensen. De stukjes werpen een blik op een deel van het grote geheel, alsof je door een koker naar één fragment van een heel leven kijkt. Enkele pixels van het totale schilderij, één stukje van de puzzel. Het zijn poëtische stukjes over mensen die ik ontmoet in mijn spiegel, in mijn omgeving, dichtbij of veraf.  

2 Reacties

  1. Leuk, ben al benieuwd naar de fragmentjes van wat jij in je speigel waarneemt.
    • Petra Thomas
      Dank je wel, Nancy! (En niet enkel in mijn spiegel, ook in die van anderen ;-) )